Šoping centar

Niske objekte UNITIC Poslovnog centra čine tri zgrade sa po tri sprata u kojima su smješteni zajednički sadržaji dostupni ne samo klijentima Centra, već i posjetiocima koji žele obaviti kupovinu, pogledati izložbe slika ili posjetiti jedan od restorana i kafeterija.

UNITIC Šoping centar se nalazi na prostoru visokog, niskog prizemlja i mezanina C i D objekta.
U našem Šoping centru su Vam dostupne: veliki broj prodavnica, banke, osiguravajuća društva, restorani…., koji mogu zadovoljiti Vaše zahtjeve. Naš Šoping centar je idealno mjesto da kupovinu više artikala obavite na jednom mjestu, u što kraćrm vremenskom periodu.

Naravno, poslije kupovine imate mogućnost da ručate ili popijete piće u jednom od naših restorana i kafića na mezaninu, visokom i niskom prizemlju.

Prednosti koje imate od kupovine u Šoping centru jesu blizina objekta centru grada, kao i izbor prodavnica, butika, banaka, restorana koji su smješteni u našem objektu u niskom, visokom prizemlju i mezaninu.

Sa lijeve strane od glavnog ulaza u Poslovni centar je restoran koji je okrenut prema jugu, a zelena površina dijeli ovaj objekat od glavne gradske saobraćajnice. U ljetnim mjesecima je ispred objekta prema fontani postavljena ljetna bašta. Ukratko…sve na jednom mjestu!
Dođite i posjetite nas!

Radno vrijeme Šoping centra
Ponedeljak- Petak:10:00-21:00
Subota : 10:00-21:00
 

Kalendar